Kuitti Jyrki Tommi A Jussi Teemu P Jussi H Janne K Eetu V Clade GM Timppa MV Lassi A Toma A Ilkka
7
Pasi Tobbe MV Rastivaara MV Markku S JP #66 Timo K Todd G
54
NHL GM Matti Sakke Kare H Mika V Makke Hannu P Juhani P Miika M Teemu H Henri R Olli-Pekka J Antti H Petteri J Nick N Oskari I Niko O Tuomas T Vili-Veikko V Matti N Joni J Anders S Veikka K Daniel J MV Sten MV Vieras MV Vieras 2 MV O MV Pekka MV Karhu MV Lexa Henri Janne V Marko Puisto Vieras II Roger Michael Jussi E Joona S Jyri R Ville V Vieras 1 Vieras 2 Jesse S Eemeli K Topias V Tapio L Antti L Iisakki K Markku L Kalle R Miko N Antti V

Kommentoi...

Timo

Varmistin peliajan ja sain vastauksen, että vuoro klo 7-8 on varattu Paloheinän jäähallilta

MV

Tuo 7-8 sopii mulle. Minkä värinen paita mukaan?

2. Toma, Ilkka, Tommi
Voidaan aamulla vaihtaa paikkoja tarpeen mukaan.
Valkoiset paidat mukaan. Tuon Jannelle paidan.
t. Timo

Timo

Ei ollut tänään meidän päivämme. Veikö aamun keskustelu pakkikaluston keski-iästä terän puolustuksesta, en tiedä, mutta ei reilut viisitoista vuotta nuorempi hyökkäysosasto paljon parempaan pystynyt. Lisäksi tuomari jäi tulematta klo 7 alkaneeseen peliin, joten meni koko homma vihkoon ja pisteet Telia/Muumioille numeroin 6-3. Eka puoliaika taisi olla 5-1 vai oliko peräti 5-0 eli ei saatu vastustajia kiinni ja kiekot pomppivat kummasti vastustajalle. Toinen puoliaika oli jo parempi, mutta kiri ei riittänyt, kun suuri osa vedoista meni ohi maalin. Maalit Kuitti 1+2, Teemu 1 ja Eetu 1 ja Toma syöttö Kuitin maaliin. Harjoitusta vaan lisää niin eiköhän sieltä maalejakin ala tulla. t. Timo

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.